lördag 24 november 2007

Trevliga dagar.


Jaha då har man haft en liten pause från allt vad flytt och packning innebär. I Torsdags kom ju som sagt Marie ner och vi har haft ett par häktiska men trevliga dagar. Vi har hunnit med allt från vanligt hund snack, fotografering, promenader, Hund styling och utställning. Tiden har gått så fort det är så mycket vi vill hinna med och tiden är så knapp och det är så sällan vi träffas.

Utställningen hans med i dag innan Marie fick ila hem till Haninge igen och som kronan på verket med Diva som börjat löpa. Diva skall paras med Birk och vi väntar oss fina valpar senare i vinter.

Utställningen dagen började i morse Kl 5:30 kl 7:00 hämtade vi upp Johanna, Tilda, Ronja och Magnus, Hannes och Daphne. Väl frame i Åstorp började bilen ryka det visade att Växellåds oljan ran av den och vi förstod att vi inte skulle kunna ta oss hem. Jag ringde Niklas som ordnade med att vår vän Kenneth och Anders kom med Lastbil och hämtade vår bil och Niklas fick låna Christians bil för att hämta mig. Ozzys husse hämtade Johanna, Magnus och Hannes och några hundar.

Hur gick det då på utställningen. Jo både Dregen och Daphne blev 4:a i sin klass. Bosse fick en 1:a, Lucas fick en 1 m HP. Tilda och Ozzy fick vars en 2:a. Loka fick en 1:a och Ronja fick CK.

Birk gorde bra i från sig i vanlig ordning och blev BIM.

Birk hadde även en avels grupp med Bosse, Lucas, Ronja och Loka den fick HP.

Kul var också att jag fick träffa två jätte trevliga valpar som är barnbarn till Ayla. Efter A-kullens Alizza.

Det var allt från mig.

I dag Kram Ulrika

Tack för alla tevliga människor som hjälpt oss i dag samt förgyllt dagen med trevliga samtal och trevliga hundar. pecielt tack för två trevliga dygn till Marie.


Inga kommentarer: